Gevelbepleistering op isolatie

Een uitstekende bescherming van uw gebouw. Bevordert uw welzijn en het binnenklimaat van uw woning. Bespaar energie, geld en verhoog de waarde van uw woning.

Geventileerde gevels

De buitenbekleding op isolatie onder de vorm van platen, hout, vezelcement of op hout gebaseerde vezels.

Coatings

Het noodzakelijke, zelf vereiste onderhoud, zodat u uw woning in de oorspronkelijke staat en uitzicht kan terugvinden.

Meer info?! Klik hier.

U kan hier uw magazine downloaden. Het is gratis!

Profiteer van de energiepremies om uw werken te financieren.

Meer info?! Klik hier.

Wij kunnen u eveneens een contract aanbieden voor het onderhoud van uw gevel.

Energie en geld besparen.

Als er bezuinigd moet worden op energiekosten, is gevelisolatie beslist noodzakelijk. Gevelisolatie is een van de meest efficiënte ingrepen om het energieverbruik op een duurzame manier te verlagen, naast een nieuwe verwarmingsinstallatie, het aanbrengen van dubbel glas of de isolatie van dak en vloer.

Tot 50% warmte-energie kunt u jaar in jaar uit besparen door gevelisolatie. Niet alleen uw portemonnee vaart hier wel bij, maar ook het milieu. Als u minder olie, gas of elektriciteit nodig hebt om het op koude dagen warm te hebben, spaart u geld en de energievoorraden van de aarde. Bovendien worden minder voor het milieu belastende, schadelijke stoffen gevormd.

Binnenklimaat en welzijn.

Als de temperatuur aan de binnenzijde van een niet-geïsoleerde buitenmuur slechts twee graden lager is dan de kamertemperatuur, kan de indruk ontstaan dat het tocht. Oorzaak: De warme lucht in de kamer koelt af op de wand en valt naar beneden. Hierdoor ontstaat een onaangename luchtcirculatie. Op koude wanden in de kamer vormt zich bovendien vaak condens, waardoor schimmels tot ontwikkeling kunnen komen.

Een goede gevelisolatie helpt dit probleem uit de wereld. De temperatuur van de binnenmuur is ook tijdens een vorstperiode nauwelijks lager dan de kamertemperatuur. Er ontstaat een behaaglijk en gezond binnenklimaat.

Een onderhoudscontract beschikbaar.

Het systeem van de geïsoleerde buitenmuren van Faderi biedt, in tegenstelling met een eenvoudige afwerking, een betere bescherming voor uw gebouw. Niet alleen tegen natuurlijke invloeden van buitenaf maar ook tegen infiltratie van vocht.

Dankzij deze afwerkingen vormen er zich geen scheuren meer die water kunnen doorlaten. Wat met algen en mosvorming? Zij maken geen schijn van kans meer.

Uw gebouw wordt meer waard.

Uw huis zal door gevelisolatie in waarde stijgen. Dat geldt dus niet alleen voor een nieuwe woning, maar zeker ook voor gebouwen die worden gerenoveerd.

Moet de gevel gesaneerd worden? Is een nieuwe pleister- of verflaag aan de orde? Zo ja, dan is het verstandig deze renovatie samen te laten vallen met het aanbrengen van gevelisolatie. Zo hoeven steigers maar één keer geplaatst te worden en blijven de meerkosten voor gevelisolatie binnen de perken. Door de besparing op energie zijn de kosten van de investering er binnen een paar jaar uit.

Over Faderi

Faderi heeft 30 jaar ervaring in nieuwbouw, renovatie en restauratie. We zijn marktleider in isolatiesystemen en gevelbepleistering.

Gedurende 2 opeenvolgende jaren (2005 & 2006) was Faderi Belgium n.v. winnaar van de prestigieuze Trends Gazellenprijs en Trends Gazellen ambassadeur voor Oost-Vlaanderen.GetuigenissenKlanten

 • Mevr. De Grande

  Aalter

  Ons huis in een rustige straat in Aalter dateert van 1954. We kochten het in 2006. In de winter moesten we alle rolluiken neerlaten en in de keuken hokken. We kregen het oude huis niet warm. De kou kwam binnen langs ramen en kieren. Uiteindelijk hebben we Faderi de volledige gevel laten isoleren. Nu hebben we een modern huis dat ook in de wintermaanden bijzonder aangenaam is. En de keuken? Daar zitten we nog steeds het meest, maar niet langer omdat het moet.

 • Anoniem

  Sint-Martens-Latem

  Een grote woning als de onze afwerken, dat is niet vanzelfsprekend.
  Ook omdat we zelf nogal perfectionistisch ingesteld zijn. Maar blijkbaar had Faderi heel wat ervaring met grote projecten.
  Tot onze verbazing hebben ze de klus geklaard in een paar weken tijd!

 • Mevr. Haciglu

  Melle

  Onze gevel was in zodanig slechte staat dat we dringend iets moesten ondernemen. We overwogen verschillende soorten afwerking, maar bij de buren zagen we een gevel in crepi - mooi, strak en modern. Dat is het dus ook bij ons ge- worden. Met de nieuwe gevel en die gele paal ziet ons stukje straat er nu toch veel frisser uit dan voordien?