Skip to content

Afwerking

Gevelbepleistering op isolatie

Een uitstekende bescherming van uw gebouw. Bevordert uw welzijn en het binnenklimaat van uw woning. Bespaar energie, geld en verhoog de waarde van uw woning.

 

Geventileerde gevels

De buitenbekleding op isolatie onder de vorm van platen, hout, vezelcement of op hout gebaseerde vezels.

Schilderen

U wilt graag eens een andere kleur van gevel? U wilt dat uw gevel beter beschermt is tegen stofdeeltjes en mos?

Innovatieve verven zorgen voor een beschermlaag op uw bepleisterde gevel. Door hun natuurlijke werking drogen de gevels sneller en blijven ze zo langer mooi. Deze verf kan in verschillende kleuren worden aangevraagd.

Kaleien

U voert een renovatie uit en wil graag uw gevel een nieuwe look geven? Kaleien is één van de meest gebruikte manieren bij gevel renovatie.

Wanneer u kiest voor kaleien blijft uw baksteen zichtbaar, dit geeft een authentieke look aan uw gevel. Deze verflaag zorgt ook voor bescherming tegen vocht en kent een zeer goede plasticiteit. Deze is te verkrijgen in verschillende kleuren.

Reiniging & onderhoud

Uw bepleisterde of gekaleide gevel heeft niet meer de uitstraling die het ooit heeft gekend? Met een reiniging brengt u uw oude gevel opnieuw tot leven.

Dankzij biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen krijgt uw gevel na een dieptereiniging opnieuw de kleur die het had.

Wanneer u opteert voor een reiniging en of schilderwerken is het ook mogelijk herstellingen uit te voeren aan uw bepleisterde gevel. Hierbij worden scheuren weggewerkt.