Skip to content

Faderi

Gedurende 2 opeenvolgende jaren (2005 & 2006) was Faderi Belgium n.v. winnaar van de prestigieuze Trends Gazellenprijs en Trends Gazellen ambassadeur voor Oost-Vlaanderen.

30 jaar ervaring in nieuwbouw, renovatie en restauratie

Gedurende 2 opeenvolgende jaren (2005 & 2006) was Faderi Belgium n.v. winnaar van de prestigieuze Trends Gazellenprijs en Trends Gazellen ambassadeur voor Oost-Vlaanderen.

Ontdek de voordelen van
kiezen voor Faderi

Subsidies

Ontdek de subsidies gerelateerd aan buitengevelisolatie.

Energiebesparing

Als er bezuinigd moet worden op energiekosten, is gevelisolatie beslist noodzakelijk. Lees meer

Onderhoud

Wij kunnen u eveneens een contract aanbieden voor het onderhoud van uw gevel.

Getuigenissen klanten

Ontdek wat onze klanten te vertellen hebben over ons

Ons huis in een rustige straat in Aalter dateert van 1954. We kochten het in 2006. In de winter moesten we alle rolluiken neerlaten en in de keuken hokken. We kregen het oude huis niet warm. De kou kwam binnen langs ramen en kieren. Uiteindelijk hebben we Faderi de volledige gevel laten isoleren. Nu hebben we een modern huis dat ook in de wintermaanden bijzonder aangenaam is. En de keuken? Daar zitten we nog steeds het meest, maar niet langer omdat het moet.
MEVR. DE GRANDE
AALTER
Een grote woning als de onze afwerken, dat is niet vanzelfsprekend. Ook omdat we zelf nogal perfectionistisch ingesteld zijn. Maar blijkbaar had Faderi heel wat ervaring met grote projecten. Tot onze verbazing hebben ze de klus geklaard in een paar weken tijd!
ANONIEM
SINT-MARTENS-LATEM
Onze gevel was in zodanig slechte staat dat we dringend iets moesten ondernemen. We overwogen verschillende soorten afwerking, maar bij de buren zagen we een gevel in crepi - mooi, strak en modern. Dat is het dus ook bij ons ge- worden. Met de nieuwe gevel en die gele paal ziet ons stukje straat er nu toch veel frisser uit dan voordien?
MEVR. HACIGLU
MELLE